Importanta unei sali pentru pregatirea trupului neinsufletit in lista de servicii ale firmei funerare

Pierderea cuiva iubit sau apropiat nu a fost si nu va fi vreodata un eveniment usor de depasit. Nenumaratele decizii ce trebuie luate in astfel de clipe, cu privire la pregatirea corpului neinsufletit precum si la ceremonia de inmormantare nu sunt decat o povara pentru cei aflati in durere. Aici intervenim noi, cu lista completa de servicii pe care o punem la dispozitia celor aflati in nevoie. Fiecare detaliu este important si trebuie tratat corespunzator, insa in randurile urmatoare ne vom centra atentia asupra unuia. Este vorba despre cat de important este a miza pe ajutorul unei echipe de specialisti, respectiv a unei firme de funerare care ofera serviciile de toaletare in formula completa, realizate in sala special conceputa in acest sens.

Este un aspect important de luat in considerare atunci cand doresti sa bifezi alegerea unei astfel de firme. Sala specifica este dedicata specialistilor, care vor avea in vedere o pregatire atenta si responsabila a trupului decedat. Iata de ce este important, in viziunea noastra, un astfel de serviciu, ce de altfel a captat mai mult atentia publicului.

Pasii de realizat in cadrul salii pentru pregatirea corpului neinsufletit

Iata de ce punem accent pe acest serviciu, pe care de altfel il includem de fiecare data in pachetele si ofertele noastre.

Pregatirea pre-inhumare

Multe persoane care aleg sa se ocupe de partea de pregatiri personal omit aspecte importante vizavi de acest proces. Cu siguranta, consecintele nedorite au fost observabile in cazul celor care au trecut cu vederea pasi importanti precum este partea de toaletare.

Este vorba despre igiena pe care specialistul o realizeaza asupra corpului fara suflare. Anumite articole, echipamente, intrumente si solutii sunt necesare si indispensabile in acest proces, iar noi ne-am asigurat ca punem la dispozitia clientilor nostri servicii complete in acest sens.

Cosmetizarea

De asemenea, aceasta reprezinta o necesitate si neaparat trebuie sa se afle in lista de servicii a firmei pe care fiecare o alege atunci cand are de organizat o inmormantare. Cu atat mai mult sunt necesare serviciile de toaletare atunci cand decesul s-a produs in circumstante tragice. Accidentele sunt primele de mentionat in acest sens. Scopul cosmetizarii este de a imbunatati pe cat posibil imaginea celui trecut in nefiinta. Pentru persoanele indoliate, este, in primul rand, o necesitate, pentru ca vor avea mai multa liniste apoi. De altfel, astfel de servicii se impun in vederea demonstrarii respectului fata de trupul neinsufletit, pentru demnitatea acestuia.

Numai cand conditiile de mai sus sunt respectate si asigurate de firma de pompe funebre, familia indurerata va avea linistea ca a facut tot ce era necesar vizavi de partea de toaletare. Conditiile in care operatiunile specifice se vor realiza conteaza enorm. Procesul poate fi unul migalos si pretentios, mai ales acolo unde imaginea decedatului a avut enorm de suferit. Numai profesionistii in domeniu vor putea aduce imbunatatirile dorite.

Nici operatiunea ce implica utilizarea formolului nu trebuie trecuta cu vederea. Mai ales cand temperaturile externe sunt ridicate, dar nu numai, formolizarea este o etapa necesara. Prin aceasta se asigura faptul ca procesul de descompunere va fi intarziat, iar trupul neinsufletit se va pastra inca intr-o stare acceptabila pe parcursul celor trei zile de priveghere. Ce intelegem mai exact prin formolizare? Ei bine, aceasta se refera la operatiunea executata de medicul specialist. Se are in vedere introducerea de substante chimice in organism, in scop igienic. Trupul se va pastra in conditii optime astfel, cu toate ca acolo unde caldura este dogoritoare poate fi necesara utilizarea unei lazi frigorifice special concepute in acest sens. Protectia vizeaza si alti factori de influenta precum umiditatea, care de asemenea ar putea grabi procesul de descompunere.

Call Now Button