Ce inseamna daca visezi pe cei trecuti in nefiinta

Visul este o parte importanta a vietii noastre si este adesea legat de emotiile si sentimentele pe care le avem in viata de zi cu zi. Daca visezi pe cineva care a trecut in nefiinta poate fi destul de tulburator. Inevitabil va ganditi de ce vi se intampla asta, mai ales daca ati tinut minte visul. Uneori pare totul atat de real!

Superstitii legate de visul cu cei trecut in nefiinta

In cultura noastra exista o bine inradacinata mentalitate conform careia exista viata de dupa cea pamanteasca, exista cultul celor adormiti, cinstiti si pomeniti constant ca forma de respect. Dogmele crestine amintesc de asemenea despre organizarea acelor parastase specifice.

Asadar este clar ca avem si traditii si superstitii despre visele cu morti, cei trecuti in nefiinta:

  • Ti se comunica ceva

Poate fi o modalitate prin care ti se comunica ceva. Unii ar crede ca sunt asa zisele mesaje de dincolo. Visul poate fi o experienta spirituala care iti permite sa comunici cu persoana draga tie si sa te simti mai aproape de ea.

  • Ai mustrari de constiinta

Uneori acest moment de despartire este unul brusc si neasteptat. Este marcant si durerea este  greu de suportat. Este si framantarea cu care raman multi. Sa ai regrete, este poate una din cele mai grele lupte interioare. Daca simti ca nu ai avut timpul necesar pe acest pamant sa ii spui persoanei dragi tie cat de mult o iubesti, daca simti ca ceva a ramans nerezolvat intre voi este posibil sa experimentezi si vise cu persoana respectiva.

  • Inca nu ai gestionat pierderea

De asemenea, poate fi o modalitate de a-ti exprima durerea si de a te confrunta cu pierderea. Vizualizarea persoanei dragi intr-un vis poate fi o modalitate de a-ti permite sa-ti exprimi sentimentele si de a-ti permite sa experimentezi un sentiment de eliberare.

In plus, visele cu cei trecuti in nefiinta pot fi o modalitate prin care iti reamintesti de relatia si momentele frumoase pe care le-ai trait impreuna.

Ce poti face

Dacă avem traditii si superstitii, avem si leacuri despre asta, cum altfel. Se spune ca daca visezi pe cei trecuti in nefiinta, e cazul sa dai de pomana. Poti face asta simplist, oferi ceva de mancare oricui, dar tii cont de perioada din an si deci de tipul de meniu permis. Pentru cei care doresc sa organizeze ca la carte, pot face un parastas, iar de meniurile cu pricina ne putem ocupa integral – practic sunt pachete cu mancare cu meniu de post sau de dulce, la alegere ca si componenta.

De asemenea, puteti opta pentru varianta crestina a acatistelor, a lumanarilor aprinse. Aceste gesturi se spune ca sunt mijlocitori pentru usurarea sufletelor celor adormiti de pacatele pe care le-au facut in decursul vietii pamantesti.

Nu in cele din urma, onorati amintirea celui care v-a fost ruda, amic sau indiferent ce relatie. Cumparati o coroana de flori, scrieti mesajul potrivit si trecand pe la locul de veci trimiteti un gand bun celui plecat dintre noi si nu uitati sa ii spuneti odihna vesnica!