Ce este un plan funerar si de ce este important?

Ce este un plan funerar si de ce este important Servicii Funerare NON STOP Bucuresti Ilfov Adysim

Nicicand discutiile despre momentul mortii nu sunt placute, insa subiectul este unul ce trebuie tratat cu seriozitate. A actiona prompt, eficient si organizat in momentul in care o persoana trece in nefiinta poate fi o reala provocare pentru apropiati si familia indurerata. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care un plan funerar este mai mult decat indicat intr-o asemenea situatie.

An de an, tot mai multe persoane aleg sa isi organizeze din timp propriile servicii funerare, stabilind toate detaliile necesare in avans. In acest fel, se asigura ca analizeaza toate optiunile disponibile, ca discuta despre toate costurile implicate si ca vor beneficia exact de serviciile si produsele dorite.

Care sunt aspectele solutionate prin alegerea unui plan funerar?
Exista numeroase detalii ce pot fi planificate in aceasta maniera, pentru ca starea emotionala a apropiatilor sa nu influenteze in mod negativ funeraliile in momentul in care survine decesul persoanei in cauza. Astfel, printr-un plan funerar se pot pune la punct urmatoarele detalii:

 • incheierea tuturor formalitatilor legale, in forma si termenele prevazute de lege
 • respectarea traditiilor si obiceiurilor crestine
 • pregatirea si organizarea serviciului funerar
 • actionarea prompta dupa producerea decesului etc
 • Odata ce toate aceste aspecte sunt stabilite in avans, se creeaza o stare de liniste, intrucat ansamblul grijilor legate de organizare, procedurile de urmat si respectarea traditiilor in ceea ce priveste inmormantarea sunt inlaturate.

Pentru a beneficia de toate cele anterioare, un plan funerar este mai mult decat indicat. Importanta acestuia nu poate fi subliniata indeajuns, iar vestea buna este ca orice plan funerar are o structura flexibila si simpla, in asa fel incat sa poata fi usor adaptat la dorintele si nevoile fiecarei persoane in parte. Cu ajutorul unui plan funerar pot fi gestionate in cea mai eficienta maniera toate serviciile si produsele necesare funeraliilor, prin respectarea, traditiilor si valorilor crestine, dar si a reglementarilor legale in domeniu.

Ce avantaje ofera un plan funerar?
Dupa cum am mentionat si anterior, inlaturarea grijilor de pe umerii apropiatilor si familiei este doar unul dintre motivele pentru care tot mai multe persoane opteaza pentru un plan funerar. In realitate avantajele sunt mult mai numeroase – vi le prezentam in randurile urmatoare.

 • guranta si liniste din punct de vedere financiar – odata ce sunt stabilite detaliile cu privire la serviciile si produsele alese, costurile aferente acestora pot fi achitate partial sau integral, in asa fel incat la momentul survenirii decesului sa nu mai existe asemenea cheltuieli apasatoare.
 • Garantia banilor platiti – firma de pompe funebre care ofera serviciul de stabilire a unui plan funerar garanteaza 100% pentru sumele achitate de persoanele care aleg aceasta optiune.
 • Un alt avantaj financiar este legat de inghetarea costurilor aferente produselor si serviciilor alese la preturile curente.
  “Cine, cum si cu ce” va plati serviciile funerare? Aceasta grija va fi complet inlaturata prin conceperea unui plan funerar.
 • Costurile cu serviciile funerare pot fi acoperite in totalitate, in asa fel incat familia si apropiatii sa nu fie nevoiti sa cheltuie sume considerabile in momente de grea incercare.
 • Avand in vedere toate aceste aspecte, stabilirea in avans a unui plan funerar reprezinta o optiune mai mult decat indicata. In cadrul website-ului www.servicii-funerare-nonstrop.ro veti gasi toate produsele si serviciile necesare pentru a planifica din timp toate detaliile legate de funeralii.
Call Now Button